fredag 19 november 2010

Lång vecka...

Oj vad dagarna går fort. Jag får helt enkelt göra en liten sammanställning för veckan så att ni vet vad som händer här.

Måndag: var väl inget särskilt somhände i måndags tror jag. Inget som jag minns i alla fall.

Tisdag: Jag och maken gick på bio :-) Vi såg Cornelis och filmen kan rekommenderas tycker jag. Ett sorgligt liv han hade den där Cornelis... Supande och skulder, skiljsmässor och elände verkar ha varit vardag för honom. Men trots allt får vi nog erkänna att han är en av sveriges största visdiktare genom tiderna även om han faktiskt aldrig blev svensk medborgare :-) Hur som helst var det jättekul att komma ifrån vardagen lite med en bio och middag ute, bara jag och maken. Man behöver ta hand om äktenskapet också... Ungarna fick stanna hemma och ta hand om huset.

Onsdag: Våra fönster levererades så nu ska de bara stoppas in i huset också. Det ska bli mycket spännande att se om nya fönster bidrar med lägre elkostnader :-)

Jag var på utbildning med jobbet. Genomgång om bedömningar avseende sällskapsdjuren, hullbedömning av får, get och häst gicks igenom samt dragning av några ärenden från de olika länsstyrelserna stod på programmet. Jordbruksverket informerade också om vad som är på gång och vilda diskussioner om nya föreskrifter för häst fanns det också tid för. Två mycket givande dagar med andra ord.

Torsdag: Igår slutade vi lite tidigare än vanligt så jag åkte och hämtade nya lamporna till ridbanan :-) Jag hann inte byta lampa igår, men det spelade inte någon roll eftersom det var stenhårt på ridvolten. Då går det ju inte att rida där i alla fall. Istället för att rida på volten fick jag utnyttja hårda och hala grusvägar för lite skrittövningar med Patricia. Hon tycker det är riktigt trist med skrittövningar, men hon fick stå ut igår för det var för hårt för att trava på vägen.

Jag tog ut Gulle guling på en sväng också. Då var det pannlampa på och sedan in i skogen istället. Gullan har inga skor bak så det blir lite halt för henne på vägen. Gullan fick trava lite också längs en skogsvägssnutt som ligger i närheten. Så jag blev rätt nöjd över min prestation igår ändå. Jag var hemma igen vid 10-tiden så det var bara att stupa i säng nästan på en gång.

Vad som händer idag vet jag inte än, så det får jag uppdatera senare.

So long :)

Inga kommentarer: