måndag 29 september 2008

Toan klar :)

Det rör sig, det rör sig. I helgen blev vi klara med taket över toan. Ca 20 kvm plåttak á la Planja ligger nu fastskruvat på den del som vi har toa och trapphus. Såååååå ruskigt snyggt blev det :)

Dottern J har problem med flera av sina leder :( Vi måste nog ta oss till farbror doktorn med henne tror jag. Ibland har hon så ont i vristerna att hon inte vill gå några längre bitar. Det innebär ju vissa problem på gymnastiken i skolan. De har dock överseende med problemen och låter henne jobba på i sin egen takt. Till råga på eländet ramlade hon på cykeln igår och vrickade till handleden också :( Den vrickade handleden gjorde att hon hade svårt att sova i natt så hon fick stanna hemma från skolan idag. Så fort apoteket öppnar ska jag gå dit och köpa ett handledsskydd samt två fotledsskydd. Fortsätter det så här kommer dottern J snart se ut som en mumie!

Hösten börjar närma sig nu. I morse var det faktiskt lite frost i gräset på sina ställen. Skönt på sätt och vis, för då blir vi av med myggen som fått sig en renässans efter den torra sommaren. Än är det fint väder på dagarna och vackra höstfärger på träden. Det är det fina med hösten tycker jag :) OCH ATT MAN SLIPPER FLUGOR OCH GETINGAR!!!

Inga kommentarer: