fredag 22 maj 2009

Skön vilopaus

Jaaa, det blev joggintur i onsdags! Jag och sambon släpade oss ut för att jogga bort middagen som bestod av fyra små rätter från kina-haket nere i byn. Inte lätt att springa när man är proppmätt inte... Vi kom runt i alla fall, men det var inte den mysigaste joggingturen jag vart ute på direkt. Nästa gång ska vi nog smälta maten lite till innan vi kastar oss ut i spåret :)

Torsdagen gick åt till att skaffa ny säkerhetsväst och hjälm till dotter K. Det blev den dyrare modellen på väst (ca 2300 spänn, sqweek...) men den satt bra och det är ju det viktiga. Hjälmen var en billigare modell tack och lov. Dotter K blev fin i sin nya utrustning i alla fall.

Gullan fick också en present när vi ändå var ute och shoppade. Gullan fyller nämligen år den 21 maj (20 år). Till Gullan blev det ett ljusblått nosludd med texten VÄLTRÄNAD broderad på framsidan. Vi tyckte att det passade Gullan allldeles förtäffligt :-)

På eftermiddagen fick pållarna komma ut i sommarhagen i några timmar, och tro det eller ej, men vi lyckades fånga dem sedan när de skulle in :) Vi får se om vi har samma lycka nästa gång...???

Inga kommentarer: