lördag 9 maj 2009

Lördagkväll...

Nu är det äntligen lördagkväll. Slutet på veckan var ganska hektisk kan man säga. I torsdag var det genrep för dotter J inför dansuppvisningen. Samtidigt var det ridning för dotter K. Jag lyckades fixa skjuts hem för dotter K så att jag slapp åka fram och tillbaka två varv. I går var det då uppvisningsdags för dottern J. En fartfylld show med allt från klassisk balett med tåspetsskor till hip hop och disco. Dottern J dansar pardans (modell let's dance) och hennes grupp bjöd på en cha-cha. Det är jättekul att hon tycker det är så roligt med dansen. Det tog ett tag innan hon hittade sin träningsform.

Imorse bar det iväg igen för försäljning av bullarna som vi bakade i mitten på veckan. Ingen sovmorgon här inte... Jobbigt att vara mamma ibland...

På eftermiddagen åkte vi hem till styvfar L och fikade en stund. Han mådde bra men man märker att han är lite ensam ändå. Tur att han har vovven, katten och grannar runt omkring sig.

Nu har jag haft tillräckligt dåligt samvete för leriga hästar som fortfarande fäller så ikväll var det Patricia som fick genomgå noggrann putsning. Efter gummiskrapa och rotviska gick jag på med ryktborste á la modell sköthäst på ridskolan. Där räknade man skraporna som man slog ut mot betonggolvet när man ryktade. Sådär tjugo välfyllda skrapor var inte helt ovanligt då (hur orkade man???). Jag fick i alla fall ihop tio välfyllda skrapor ikväll, och det får man väl vara nöjd med :) Patricia blev i alla fall skinande ren! Imorgon ska jag ta tag i Estep som är i behov av samma omvårdnad. Honom får jag ta mig an ute för att slippa ett tjockt lager med päls i hela boxen. Den ponnyns päls skulle man kunna väva en matta av varje vår :)

Inga kommentarer: