måndag 1 mars 2010

Vad gör man?


Dotter K vill inte fortsätta på ridskolan. Senast när hon till slut slapp åka dit så var hon väldigt ledsen. Hon ville verkligen inte dit!! Idag är det andra gången hon absolut inte vill, och jag frågar mig då... Även om man ska vara noga med att ungen ska "göra rätt för sig", ska man tvinga henne att göra något hon verkligen tycker så illa om att hon får tårar i ögonen när man säger till henne? Vi har ett litet dilemma på den fronten känns det som.

På ridskolan förbinder man sig att rida en hel termin i taget, och det har ju knappt gått halvvägs än. Det innebär att 2500 kr går till spillo om dotter K slutar nu. Men å andra sidan, 2500 kr går ju till spillo i alla fall eftersom dottern inte tycker om ridskoleridningen längre. Kanske ska man bara låta dessa pengar kastas i sjön med förhoppningen att dottern rider mer hemma istället? Trots allt så behöver Gullan motionen bättre än ridskolehästarna... Ja, huga, tål att nötas och blötas lite till...
Bilden ovan är den bild som fanns på Gullans annons när vi köpte henne. Jag tog mig friheten att låna bilden av Strängnäs ridklubb och hoppas att det är okej. Konstigt att man blev såld bara man såg denna bild.. Eller??? Gullan var lite nättare i formen då också kan man ana. Förvisso var hon bra tjock när vi hämtade henne, men hon har ju inte minskat i omfång heller. Men visst är hon världens sötaste skimmelsto på bilden i alla fall :)

1 kommentar:

syster sa...

Det ligger inte något annat bakom, hon kanske vill byta grupp.
Annars är det ju trots allt ett fritidsintresse som skall vara roligt.
Jag hade nog låtit henne slippa även om det hade kostat.

Går det inte att ordna så att du får ta över den tiden till dig själv eller nåt?