torsdag 22 april 2010

Hoppla, redan torsdag???

Ibland går tiden rätt fort, men det har nog med de positiva vibbarna jag fick i tisdags att göra. Igår var det en alldeles kolosalt odräglig dag när det gäller vädret i alla fall. Snöblandat regn och snålblåst, vad sägs om det?

Nu är maken ledig i två veckor och det är tänkt att vi ska försöka göra klart det sista i utbyggnaden nu. Det går trögt nu på slutet, men vad skönt det ska bli att kunna flytta in sedan :) Det far iväg en del pengar också förstås. Men de riktigt stora utgifterna är betalade nu (eldragning och snickarjobb bl.a) Nja, vi har ju gruset för vägen kvar också som är en stor utgift...

Vi har förstås en hel del andra saker kvar att göra i huset som att fixa dotter J's rum t ex. Men det tar vi senare när vi flyttat in i nya sovrummet. Ingen stress! Köket skulle det vara skönt att göra i ordning också, men det är en sådan sak som man kan ta lite allt eftersom. Ja, det där att ha hus är ett jobb som aldrig tar slut!!! Nu har ju inte vi renoverat eller bytt ut några möbler sedan vi flyttade in för ungefär 15 år sedan och då blir det ju lite mycket på en gång kan man säga.

Inga kommentarer: