torsdag 4 februari 2010

Borta!!!

En katastrof har inträffat på jobbet!! Våran älskade mikrovågsugn har blivit bortforslad av någon illvillig "trivsel-på-jobbet-motståndare".

Jag har kanske tagit upp det förut, att högsta hönset (eller extra sprättiga tuppen kanske man ska säga, papsen vet vem jag menar...) har bestämt att alla på mitt jobb ska gå ner till det "centrala" fikarummet för att värma maten. Vi har hela tiden tyckt att detta är en rätt korkad idé eftersom det för det första är ganska långt till det fikarummet samt att om alla i huset ska äta där så blir det inte någon direkt avkopplande lunchrast eller fikapaus. Det är ju inte heller så att man sätter sig och äter tillsammans med någon okänd människa från någon annan avdelning. Ett skäl enligt extra sprättiga tuppen var nämligen att vi skulle kunna känna en annan sammanhållning mellan avdelningarna. Pyttsan.... Skulle du gå in på en restaurang och sätta dig och börja prata med för dig helt okända människor? Folk skulle ju tro att du kom direkt från psykakuten om du gjorde något sånt, eller hur.

Det är inte direkt troligt att den extra sprättiga tuppen har med sig matlåda till jobbet, så han själv berörs ju inte av problematiken heller, och då är det ju lätt att bestämma saker över folks huvuden...grrr!!!

Vi har därför fortsatt att värma all mat förutom fisk i vår mikro på avdelningen. Men, som sagt, nu är mokrovågsugnen borta i alla fall. Så nu kommer alla gå ner till det stora fikarummet på bottenvåningen och värma sin mat, för att sedan gå upp till avdelningen igen och äta upp den där. Vann man något på att stjäla vår mikro??? Not!

1 kommentar:

Nina sa...

Vi har samma diskussion och en likadan sprätt-tupp på vårt jobb! Dagens I-landsproblem är lite matlukt i fikahörnan....

Ge mig gärna en utskällning för något relevant men inte för att jag värmer mat!!!!!!