fredag 22 augusti 2008

18 år och myndig...

Kan ett förhållande bli myndigt??? Ja, hur som helst så har sambon och moi stått ut med varandra i 18 år idag :) Hurra, hurra, hurra för oss!!! 18 år som började med en kväll på yxlan tillsammans med en drös arbetskamrater av olika onyktrhetsgrad. Sambon var väl en av dem som var minst nyktra (lätt byte, he, he!!) Inte trodde väl någon av oss att vi nu idag fortfarande skulle bo under samma tak. Men jag är i alla fall rätt nöjd med mitt kap, och hoppas väl att sambon tycker detsamma där under den gåtfulla ytan...

Förlovningen skedde för exakt 17 år sedan, så nu har vi bara giftemålet kvar. Kan det passa med 30-årsdagen kanske??? Med tanke på hur svårt vi har att få tummen ur när det gäller det mesta (förutom att fixa knoddar och husdjur), så kan nog tolv års planering passa bra som tidsram :)

Kvällen kommer i alla fall avnjutas med gorgonzolaspäckat nötkött av något mört slag. Det är så ruggigt gott och så ruggigt dyrt och så ruggigt onyttigt så det får man egentligen bara unna sig en dag som denna. Efterrätt då??? Blir nog ost och vin tror jag. Barnen får ursäkta fredagsmysvalet denna dag, för nu är det Pappa och Mammas bestämma helt själva-dag :)

Kram kram

Inga kommentarer: