lördag 25 februari 2012

Sjukling hemma...



Japp, så fort maken fick sportlov (han har långledigt nu i två veckor) ja, då blev han ju sjuk förstås. Det är ju så det brukar bli när man har möjlighet att slappna av lite. Så för att han skulle få vila lite så tog jag vovvarna på promenaden idag Och döm om min förvåning att Örnie skötte sig riktigt bra ute i skogen. Inget rännande, letandes vilda djur att jaga efter utan han höll sig på en ca tio meters radie hela tiden. Så duktig liten plutt !

På eftermiddagen tog jag och dotter K en ridtur som mestadels gick utefter grusvägen. Det är fortfarande ganska isigt, men inte så hopplöst mycket is som det varit tidigare. Hästarna var pigga och lite spända i blåsten och en bil gjorde att de bestämde sig för att leka statyleken... Åååå vad jobbiga de kan vara när de vägrar röra sig ur fläcken! Rey drog en repa också eftersom den där bilen var såååå läskig . Vi hoppas på bättre väglag och mindre spända hästar i morgon=mindre blåst !

1 kommentar:

Sabina Borenius- ronda.blogg.se- Hästblogg sa...

Sv: Vad skönt att ha hästarna hemma, även om det är extra jobb! Mycket skönare att kunna bestämma själv och så. Just utevistelsen och fodergivan brukar vara ett känsligt ämne när man står uppstallad på anläggningar. Kul med större ridbana :)