lördag 27 december 2008

Tack för den Eskil...!!!

Inte nog med att man ska få nästan två timmars restid till och från jobbet varje dag. Man ska dessutom trängas på tunnelbanan (se ovan) och åka till en av de vidrigaste, stressigaste, mest överbefolkade stationer som finns i den här stan. Förutom det blir det så att man kommer att gå i motsatt riktning mot de som kommer med pendeltågen = överkörd av stressade människor från andra förorter som ska vidare med tunnelbanan.

Idag gick jag också och blev 690!!! spänn fattigare, så där åts den "generösa" lönepåslaget , och mer därtill, upp i ett litet nafs!!! Jag måste ju köpa SL-kort också förstås, så att jag kan åka in till den vidriga stationen och trängas med tusentals stressade människor. Fy vad träligt detta är!!

Det känns just nu som om det bara finns minus i min blivande arbetssituation. Långt till jobbet, mer byråkrati (som om det inte var tillräckligt inom kommunen), en arbetsledning som inte fattar vad en inspektör ska hålla på med (länsveterinärerna är inte ute och ränner särskilt ofta precis). Ett plus finns... ett enda... och det är att man blir flera om samma arbetsuppgifter. Så trött så trött så trött...!

Inga kommentarer: