tisdag 15 september 2009

Kan travare galoppera???

Javisst kan de det!!! Det är bara det att travare har lärt sig att galoppera är något fult som man inte får göra (och man kan ju inte påstå att man avlar för en tia på galoppen heller när man väljer avelsmaterial inom travsporten). En miss måste man dock ha gjort i Patricias fall :) Inte för att hon har någon supergalopp precis men den är ren och bakbenen släpar inte tio meter efter kroppen... Den galoppen visade hon idag när hon motionerade sig själv i hagen... Varv efter varv galopperade hon runt hela hagen när jag och dotter K kom hem från utvecklingssamtal i skolan. Fin häst med möjligheter trots hennes ras :)

Dotter K visade sig som vanligt vara ett ess i skolan! Det är så kul att det går bra för henne och att hon trivs i sin klass :) Dotter K har planer på att söka till veterinärprogrammet efter gymnasiet och mentorn sade att hon definitivt har potential att klara uppgiften att klara intagningskraven där :) Är det det dotter K vill (även efter gymnasiet) så hoppas jag naturligtvis på att hon fixar det :) Inte helt fel med en veterinär i en familj full med fyrfotingar :)

Nu ikväll fick Patricia och Estep en ryktstund var. Det fick räcka för idag eftersom Patricia redan hade motionerat sig själv :)

Inga kommentarer: